Pou del Rourell
El Brull

Brull, el
    Uns 50 m al nord del Rourell.

El seu estat és d'abandonament.
    Marc Cucurella Pinilla

Pou fet amb carreus irregulars de pedra i ciment, amb algunes de les seves parts arrebossades. La seva forma és de cilindre truncat per un pla perpendicular a la base. Aquest pla es troba orientat a l'est. El seu diàmetre aproximadament d'uns 150 cm. La seva alçada varia molt, degut a que es troba ubicat en un talús mol pronunciat, arribant gairebé als quatre metres per la banda oest i poc més d'un metre per la banda est. En aquesta banda hi ha una obertura rectangular feta de carreus.

La part superior del pou queda oberta.

Aquest pou anava lligat a l'ús agrícola que tenia la masia de El Rourell.

Diversos Autors (2005). "La masia catalana. Evolució, arquitectura i restauració", Col. Arquitectura Tradicional. Brau Edicions.