Portal i finestral de la Roureda
Taradell

C. de la Roureda

BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

El portal i finestral de la casa de la Roureda estan situats a l'eix central de la casa de nova construcció que la va subsituir. Són d'arc pla de pedra carejada i el finestral té la llinda inscrita amb l'any "1871" i l'ampit de pedra.

La Roureda era una casa del segle XIX que portava el nom d'una roureda que hi havia en aquest indret. Segons l'IPA abans era coneguda com la Caseta d'en Prou. A causa del mal estat que presentava fou enderrocada l'any 2010 i se'n va fer una nova de mateixes proporcions i característiques.