Portal de l'Escola Chanel
Malgrat de Mar

Neoclàssic
    BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Estructural
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

El portal de l'Escola Chanel està situat en l'actual façana lateral de l'edifici, molt reformat recentment. És d'arc escarser de pedra i està custodiat per dues pilastres que sostenen un fris motllurat on hi consta "SEMINARIO S.PEDRO CHANEL". La part superior està definida per un frontó triangular partit, a la part central del qual hi ha una creu llatina de pedra. A sobre el portal hi ha dos medallons amb la imatge del Sant i una palma, respectivament.

L'origen de l'Escola el trobem en el Col·legi dels Germans Maristes de la Societat de l'any de Maria, que l'any 1985 s'establiren en un local del C. Nou. L'any 1905 els Maristes van comprar l'edifici del carrer Nou per habilitar-lo com a escola i residència.