Pont sobre el Dalmau
Santa Eulàlia de Riuprimer

SO del nucli urbà
    Carretera de Muntanyola, a l'alçada del trencan del Mas Aliberc, a mà dreta.

Està en estat ruïnos un dels seus costats.
    Pilar Camañes

Es troba al límit sud del terme municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer, a menys de 200m al nord-oest del mas Aliberc, en el punt quilomètric 1,231 de la BV-4317, a la dreta en direcció Muntanyola. És un pont d'un sol arc, és tot de pedra i pla en la part de circulació amb modificacions contemporànies. Actualment no serveix ja que té el pont nou al costat, per la remodelació de la carretera BV-4317. En el costat sud-oest el pont presenta un esvoranc que posa en perill la seva integritat. Passa per damunt del torrent Dalmau, afluent de la Riera de Muntanyola, afluent per la dreta del riu Mèder.

Es tracte del pont que permetia, des d'antic, creuar el torrent Dalmau (o del Bosc) en el camí que anava de Santa Eulàlia de Riuprimer a Muntanyola, tot seguint la riera homònima. Amb les dades disponibles no es pot aproximar una cronologia per aquest pont.

Fitxa de l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Nº d'inventari 36954.