Pont del gorg Negre
Olost

Sector sud-est del terme municipal
    A 1200 metres de la carretera BV-4405, punt quilomètric 0'050.

Bo
    L'estructura del pont es conserva en bones condicions però les baranes de ferro estan rovellades, trencades, torçades i a punt de caure.
    Ajuntament d'Olost. Plaça Major, 1. 08516. Olost.
    Jordi Compte i Marta Homs

El pont del gorg Negre està situat a tocar del gorg que li dóna nom, a la pista forestal que comunica el nucli urbà d'Olost amb les masies de Comalrena i la Rovira. El pont que salva el pas del torrent del molí de Sallent està bastit sobre roca mare. És un pont construït amb murs de maçoneria de pedra irregular lligats amb morter d'uns 20 metres de llarg, 2'64 metres d'alçada i 3 metres d'amplada de pas. Presenta quatre ulls amb volta de canó, el de l'extrem oest amb un diàmetre més gran que els altres, emmarcats amb curtes dovelles. El pont es troba delimitat amb unes baranes de ferro.

A la banda sud del pont hi ha el gorg Negre i al seu costat la font del gorg Negre.