Pont de l'Ingla
Navàs

Bages
    Sector central del terme municipal. Antic terme del castell de Castelladral. Parròquia de Sant Miquel de Castelladral.
    Emplaçament
    Al sud de Palà Vell de la variant en surt una pista en direcció a cal Tiet, A cal Tiet seguir el camí en direcció cal Fuster. Poc després d'aquesta casa camí a la dreta (sud-est) 1 km fins l'Ingla. Corriol sud fins la riera
    471

41.90206
    1.77022
    397996
    4639633
    08141 - 387
    08140A010000050000IS
    Jordi Piñero Subirana

Pont natural format per una roca en una codina a la llera de la riera d’Hortons. Es troba prop de la masia de l’Ingla, uns 100 m al sud-est de la casa. El pont mesura uns tres metres de llarg i té una amplada d’un metre aproximadament. Es tracta d’una roca allargassada que en aquest punt ha quedat foradada a la seva part inferior a causa de l’acció erosiva de l’aigua de la riera que discorre per aquest indret.

Informació facilitada per Jaume Obradors