Pont de la Rasa Fonda
Orpí

Cal Perico
    Es troba en el tram de camí entre Santa Càndia i Cal Perico.

Dolent
    Es troba en un estat de conservació deficient, ha perdut gran part de l'estructura, i amenaça en enderrocar-se a curt termini.
    08151A003000320000JX
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU SCP

Aquest pont està situat en l'antic camí de Feixes a Santa Margarida de Montbui, en el tram comprès des de la BV - 2131 fins a Cal Perico. Serveix per salvar el barranc de la Rasa Fonda.
    Es tracta d'un pont d'uns 10 metres de llarg, 5 metres d'alçada i uns 5 metres d'amplada de pas.
    Es tracta d'un pont d'un sol ull amb arc de mig punt de maons, fet a base de carreus irregulars de pedra, formant un aparell regular de filades horitzontals lligats amb morter. A la part superior del pont s'hi va afegir maons per a reforçar-ho. Es recolza sobre els laterals del barranc.