Pont de la I
Òdena

s'entreguen amb traçat recte contra el terreny. L'acabat del tauler és una calçada de terra i
    mostra un ampit emmerletat però tapiat. En el mur del pont hi ha una placa de pedra
    inserida en el mur on es llegeix: J. ROCA 1901.

També es conenix com Pont d'en Morera.

El pont conegut com de la "I", estava situat dins la finca de can Roca de la Pedrissa, mas que fins l'any 1925 estava dins del terme municipal d'Òdena. La família Roca a inicis de segle XX va aplicar importants reformes constructives a les seves propietats. Així va dotar a la casa d'un aspectes senyorial, acastellat, amb merlets i decoració historicista a una torre lateral. També van construir dos punts dins la seva finca per creuar torrents que dificultaven molt el trànsit dels carros, un fou el de la "I" i l'altre el de la "O". En un dels laterals s'aixecava un pilar quadrangular simulant el pal de la lletra "I", damunt del qual hi havia un altre pilar quadrangular més menut, simulant, el punt de la "I". En una torrentada als anys 90 va desaparèixer.

MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (1992) Òdena pam a pam. Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Òdena, Òdena.