Placa commemorativa portada d'aigües
Òdena

Carrer del castell, 1
    A la paret del dipòsit d'aigüa

Ajuntament d'Òdena. Plaça Major, 2
    Josep-Vicenç Mestre i Casanova

Placa de marbre amb el següent text: "Por haber cedido generosamente el terreno ocupado por el deposito de aguas, el pueblo de Odena manifiesta de una manera perenne su agradecimiento a Don Jaime Vich y Casanovas. Enero de 1924".

L'11 de novembre de 1923, l'Ajuntament d'Òdena va decidir iniciar les obres per portar l'aigua corrent a Òdena des de la riera d'Òdena; encara no estem parlant d'aigua a les cases sinó únicament a una font pública, encara avui existent sota mateix de la torre del castell d'Òdena.
    Jaume Vich va cedir el terreny per construir el dipòsit de les aigües. Per aquest motiu el poble li va dedicar una placa de marbre que es conserva a la paret de l'edifici que enquibeix el dipòsit:.

MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (1993): "Col·leccionable les nostres fonts", Butlletí d'Informació Municipal, Ajuntament d'Òdena, Òdena
    MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (2012): "Històries de la nostra història. Primera font pública a Òdena", L'Accent, la Revista d'Òdena, 65, Ajuntament d'Òdena, Òdena, p.13.