Peu de Sant Isidre

Al sud-oest de la urbanització Centre-Llevantina i al nord de la C-31

VIIaC-IaC
    Les estructures del jaciment requereixen una important i urgent actuació de restauració.
    BCIL. Catàleg del P.C.C. (24.7.1991,DOGC 1473)
    Sara Simon Vilardaga

En uns camps abandonats al sud-oest de la urbanització Centre-Llevantina, Mn. Casanova va recollir un conjunt de materials que daten del període ibèric, entre els que destaquen dos fragments de molí de pedra sorrenca, un fragment de vora de coll d'àmfora i diversos fragments de vores d'àmfora ibèrica. No es coneix la ubicació exacta del jaciment, ja que es desconeix l'indret precís on es van recollir els materials i tampoc és visible cap estructura. A la Carta Arqueològica s'assenyala una àrea determinada on es creu que es podria trobar el jaciment, tot i que no es pot descartar que estigués situat en una cota superior i hagi estat destruït per la urbanització.

El jaciment va ser descobert el 1978 per Mn. Santiago Casanova, i segons consta a la Carta Arqueològica de la Generalitat de Catalunya, encara té els materials recollits al jaciment. No s'ha realitzat cap intervenció arqueològica.

CASANOVA, S. (1979) " Notes per al coneixement de la protohistòria de Sitges" a Butlletí-circular per als associats de l'Agrupació de Balls populars de Sitges, nº 5, Juliol, separata nº 2.
    MIRET, J. FONTS, C. (1984) Fitxa 22/403 de la Carta Arqueològica (CCAA). Revisió de 2002.