Pedrera a la Serra de Collserola
El Papiol

Serra de Collserola
    A la dreta de can Calopeta, un cop passada la casa

Abandonada i totalment envaida per la vegetació.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Poc després de passar per la construcció de can Calopeta, seguint el camí que porta des de les cases del Puigmadrona fins a la masia de can Domènec apareix una pista que puja, a la dreta del camí, en direcció cap el Puig Madrona. A uns 500 metres del camí es poden veure , a banda i banda, rastres de que en aquell lloc hi havia hagut una explotació minera a cel obert. La geologia del paratge està formada per licorelles o pissarres. Per sota d'aquesta apareix el batòlit granític de la Serra de Collserola. Sembla que quan arribaven a aquest estrat l'explotació parava. Aquest aprofitament, per les restes que es poden observar, sembla que es realitzava mitjançant la col·locació de tascons metàl·lics que anaven obrint la roca. Els buits que queden a la muntanya demostren que s'anava explotant la pedra formant replans al pendent de la muntanya.

Caldria una senyalització