Passarel·la Torrent de Bosoms
Vallcebre

Roca de Griera

No queda res de la passarel·la, només el forat del suport.
    OPC - María del Agua Cortés Elía

Passarel·la per creuar el torrent. La passarel·la va desaparèixer fa molt de temps. Queda només un forat d'uns 30cm quadrat excavat en la roca al mig del torrent. Llera rocosa del Torrent de Bosoms a menys de 200m abans del aiguabarreig amb el Riu de Saldes, a l'extrem est del Serrat de Pujal. De relativament fàcil accés a peu, per un camí abandonat que surt del camí ral de Guardiola de Berguedà a Gósol, a prop de Cal Griera. S'hi arriba per la carretera B400 Collet a Saldes, per un trencall a quilòmetre 3,100.

Un dels camins antics per anar a peu de Vallcebre a Gisclareny passava per Cal Griera, baixava al Torrent de Bosoms per sota de la casa El Castellot, creuava el torrent en un indret on la llera és àmplìa, per seguir fins gairebé la confluència del Torrent de Bosoms amb el Riu de Saldes. En aquest punt, el camí gira cap a l'oest per creuar el Riu de Saldes un 100m riu amunt (404636/4675236ETRS89). Diversos trams del camí segueixen sent fàcil de trobar, mentre alguns trams han quedat tapats.