Pallissa de Beulovi
Sobremunt

Sector central del terme municipal
    A 2400 metres per pista forestal de la carretera BV. 4607, punt quilomètric 1'150.

Jordi Compte i Marta Homs

La pallissa de Beulovi està situada pocs metres al sud-oest de la masia de Beulovi, entre el pati o lliça que forma la masia i l'era de la mateixa.
    Es tracta d'una pallissa de mitjanes dimensions i planta pràcticament quadrada, bastida amb murs de maçoneria de pedra amb carreus treballats delimitant les cantonades. La teulada és de doble vessant amb aigües a les façanes laterals.
    La pallissa conté únicament dues obertures, una a la façana principal que ocupa pràcticament tot la façana quedant la pallissa oberta al sud i una porta al mur posterior que comunica la pallissa amb la lliça de la masia. Per la part interior, aquesta porta conserva una llinda de fusta on hi ha la inscripció parcialment erosionada de "Joan Casacoberta 17 + - - masove".

Es tracta d'una pallissa bastida al segle XVIII tal com ho demostra la data, força erosionada, inscrita en una llinda d'una porta.