Paller de Can Margarit
Bigues i Riells del Fai

Bigues. Can Margarit. Marge superior de la Ctra. BP-1432, abans d'arribar a l'entrada de Riells.
    Extrem NE del pati de Can Margarit

XVI-XVIII
    Bo
    La manca de manteniment ha permès el deteriorament dels elements exposats a la intempèrie, especialment en la zona de la façana principal.
    Anna Soteras i March

Edifici de planta quadrada, de dues alçades, amb coberta a dues aigües de teula àrab, amb el carener perpendicular a la façana principal. Els sostres, de bigues i llates de fusta, s'aguanten a les parets perimetrals i a les pilastres centrals.
    Destaquen els carreus de grans dimensions que conformen les testes de les parets de pedra i obra ceràmica laterals.
    La planta baixa es va tancar parcialment amb una paret de paredat i una porta de fusta. La resta de l'edifici conserva els trets i l'estructura originals.

És una construcció similar al paller de Can Viver, o al paller de Can Torruella.