Can Benet del Pla
Bigues i Riells del Fai

Veïnat del Pla, sota Can Lleuger, seguint el camí de Can Canals

En relatiu bon estat, tot i les modificacions en façana i volumetria, amb diversos cossos annexes.
    Anna Soteras i March

Masia senzilla, de planta baixa, pis i golfes, amb coberta a dues aigües i carener perpendicular a la façana. Aquesta és asimètrica, amb dues portes en planta baixa, una d'elles convertida en finestra.
    Les obertures estan emmarcades per maó massís, i algunes de les finestres del primer pis tenen llindes planes de pedra. Les parets són de pedra de la zona, combinada amb maó massís. També és de maó massís el cos afegit a la dreta de la façana.
    Podria ser que l'edifici sigui una reforma d'una construcció anterior.

És una de les cases millor conservades del Pla, ja que la majoria, en ser construccions molt humils i amb moltes mancances, s'han reformat i rehabilitat, perdent les característiques originals.