Molí del Puig
Montseny

Camí de Sant Marçal al Puig

Es troba en estat ruïnós.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

El molí del Puig és un edifici en estat ruïnós que hi ha al camí que va de Sant Marçal al Puig. És una construcció de planta rectangular i de notables dimensions de la qual se'n conserven els murs perimetrals, havent perdut part de la façana principal, la coberta i l'estructura interior. No s'hi conserven obertures, només algun brancal de maó. El parament és de pedra lligada amb morter.

També es coneix com la Fabriqueta

Segons un testimoni gràfic, fa pocs anys la façana s'obria amb un gran arc de mig punt a la part central i a banda i banda tenia finestrals, tots ells ceràmics.

Inventari del patrimoni etnològic del Montseny (IPEC). Generalitat de Catalunya. 1995-1999.