Mirador de la Miranda
Vallbona d'Anoia

Passeig del Mirador. Nucli urbà

Ajuntament de Vallbona d'Anoia
    Núria Cabañas

El mirador està format per un replà arrodonit orientat a sud-oest. Està limitat per una balla de ferro amb columnes de pedra que segueix el punt rodó de sud a nord-est. A la banda est del replà hi ha adjunt un passeig, el Passeig del Mirador de sorra que va d'oest a est, amb un filera d'àlbers (Populus alba) a banda i banda i entre àlber i àlber, hi ha alguns bancs de fusta.
    Limitant el passeig per la banda septentrional i començant pel mirador, hi ha una filera de
    xiprers fins a mig passeig, on hi ha una font amb una volta de pedra coberta per heures. A partir de la font, trobem un marge de sauló amb heura i alguns exemplars petits de pi blanc. Limitant el passeig per la banda meridional hi ha una barana feta de formigó.
    A la banda sud-est del replà del mirador hi ha adjunt una rampa de formigó en forma de ziga-zagues fins un segon pla d'uns enjardinat amb bancs de fusta D'aquest pla baixen unes escales fins al carrer de la Pedrera.

La fitxa s'ha omplert amb dades estretes de la fitxa 27. BAMP del Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals de Vallbona d'Anoia, redactat pel Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.