Mirador de la Campana Sant Quirze Safaja

Camí de la Rovireta
Camí de darrere l'església parroquial seguir fins a la bifurcació i a la dreta

Lúdic
Ajuntament Sant Quirze Safaja
Núria Cabañas

El Mirador de la Campana és un espai situat davant la casa de Cal Menut. Es una esplanada des de la qual es visible part del nucli de Sant Quirze Safaja, com al zona de les escoles, els Cingles de Bertí, la zona de les Ferreries i el passeig del Tenes. A l'extrem sud-est hi ha una escultura amb un tronc de secció quadrangular d'obra on s'hi recolze una base de ferro amb unes ulleres al damunt amb el nom de Màrius. Aquesta escultura està relacionada amb la Ruta de Màrius Torres, recorreguts relacionats amb els espais per on va passar el poeta.

El nom de la Campana prové de les estades o trobades de l'Opus Dei que es realitzaven entre els anys 1950-1960. Per cridar la gent que estava per fora tocaven una campana que hi havia penjada a Cam Menut.