Mina del Torrent Domènech
Vilassar de Dalt

Torrent Domènech

Bo
    Hi ha petites arrels que han filtrat el sauló. La portella no tanca correctament degut a la sorra i sauló acumulada en aquest indret.
    08213A003000340000JJ
    Jordi Montlló Bolart

Entrada de mina d'aigua amb volta de maó a plec de llibre i llindars fets de maó pla, reforçats modernament amb una capa de ciment arrebossat. L'interior té una entrada reforçada d'un metre, 30 cm d'alçada construïda amb maó i sostre amb volta d'entibada. La resta de la mina està excavada al sauló on s'aprecien les restes deixades per l'escoda. L'amplada de la galeria és de 60 a 70 cm amb algun tram màxim de 80 cm (sobretot al giravolt). La canalització antiga ha estat substituïda modernament per un tub de PVC que raja fins a la pica de registre. Una portella de ferro pintada de color gris amb un passador tanca l'accés a la galeria.

L'aigua raja directe, sense intermitències, completament inodora i transparent.