Mina de can Bosc
Dosrius

Veïnat del Far, 10 - Zona del Far
    A la banda de llevant de la masia de can Bosc, a pocs metres de la font i de les basses del sud-est

Diputació de Barcelona
    Adriana Geladó Prat

Estructura aïllada situada al marge dret del camí que va en direcció al Santuari del Corredor. Es tracta d'una galeria soterrada de recorregut rectilini que marxa en direcció a llevant. Està excavada al terreny natural de la zona creant una galeria d'arc de mig punt. L'accés a la mateixa està reformat i presenta les parets bastides amb maons i una volta d'arc de mig punt bastida amb maons també. L'obertura d'accés és rectangular i està emmarcada amb dos pedres de granit reformades. Està tancada amb una portella de ferro i presenta un espai davanter de planta allargassada delimitat amb pedres, que possiblement s'embassa quan a la mina hi circula aigua.

L'element està inclòs dins dels límits del Parc del Montnegre i el Corredor.

La mina forma part de les propietats de la masia de can Bosc. Tot i que no es pot assegurar, és probable que alimentés la font que hi ha situada davant seu.