Mina d'aigua del torrent de Can Palomeres
Malgrat de Mar

Can Palomeres

No hi ha aigua i presenta cert estat de deteriorament, amb pintades vandàliques a la boca.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Mina d'aigua situada al marge dret del camí de Can Palomeres, amb un recorregut paral·lel al mateix camí. La boca està emmarcada amb pedra carejada, amb la llinda inscrita "1722" i els brancals refets amb maó. El parament dels murs és de pedra lligada amb morter i primer tram de la mina està cobert amb volta de canó de pedra. La part exterior està revestida amb morter de calç. Davant la boca hi ha una petita bassa. A l'interior no hi ha aigua.

Tot i no formar part del conjunt miner, consta a l'Inventari dels elements conservats de l'Estudi Arqueològic de les Mines de Can Palomeres, amb el número de fitxa 40.

LLINÀS, J. (2015). Mines de Can Palomeres (Malgrat, Maresme). Estudi arqueològic. Malgrat de Mar: Ajuntament de Malgrat de Mar.