Mercat bisetmanal

C/ Major i volts de l'Ajuntament

Sense data
    Laia Massansalvador Soler

Mercat bisetmanal que s'instal·la cada dijous i dissabte a l'aire lliure als voltants de l'Ajuntament i l'església parroquial. Es tracta d'un mercat heterogeni on s'hi poden trobar parades d'alimentació (especialment de fruites i verdures), però també d'altres de roba, estris de cuina, complements, etc.

Antigament el mercat gaudia de més afluència i havia articulat força la vida del municipi i les rodalies. Avui en dia, els hàbits de consum i l'aparició d'una àmplia i diversificada oferta d'establiments comercials fa que el mercat no tingui tants visitants.

No es coneix exactament des de quan existeix el mercat, possiblement data de l'Edat Mitjana.

VILÀ SOLER, J. (1998) "Diversòrum sitgetà entrellat de costums, fets i dites populars". Quaderns de Sitges. Ajuntament de Sitges.