Masoveria de Cal Vila
Pujalt

Al nord del nucli

L'edifici principal es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable. 2013.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

La masoveria de Cal Vila està constituïda per diversos edificis construïts en una cota diferent. El volum principal, construït en una cota inferior, es troba en estat ruïnós. Està format per tres cossos, conserva els murs perimetrals però no la coberta. Té una porta amb llinda de fusta, al costat de la qual hi ha una cisterna i una eixida semicircular amb murs de pedra. El parament dels murs és la pedra lligada amb argamassa, sense revestir. En una cota superior hi ha diversos coberts de construcció posterior, adossats entre sí de forma paral·lela. Tenen la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana, la part central amb uralita. El principal presenta un gran portal per l'entrada de vehicles.