Masia Can Ros, antiga masia La Clota
Font-rubí

Barri de Santa Maria, 57
    En el camí de Ca l'Escuder, entre Cal Pruna i Can Maginet

Miquel Gea i Bullich

Edifici de planta rectangular amb coberta de teula àrab de dos aiguavessos amb el carener paral·lel a la façana principal, que s'obre a migdia. L'habitatge s'articula en planta baixa i planta pis. Les obertures de la façana principal són totes allindades, a excepció de la porta principal de l'habitatge, amb arc carpanell. La disposició d'aquestes obertures actualment no és simètrica a causa de l'ampliació de la casa, amb un cos afegit, pel costat de llevant, tot i que s'ha unificat l'estètica d'aquest cos i l'edifici original.
    Pel que fa a la data de construcció de la casa, el propietari actual comenta que té uns cent anys, informació que situa la construcció de l'edifici a principis del segle XX.