Masia a Puig Oriol 1
Castellterçol

Puig Oriol
    Pel camí que neix a la cruïlla del carrer del Call Fondo amb el carrer de Pasqual.

En estat ruïnós.

Masia en ruïnes annexada a un edifici de factura contemporània.
    És de planta rectangular i constava de planta baixa i una planta pis. La coberta, que era de teula ceràmica aràbiga, és a dues vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal, que es troba orientada a migdia.
    El portal és d'arc de mig punt amb grans dovelles. Les obertures són petites, rectangulars i de pedra treballada. En destaca la finestra central emmarcada amb carreus, ampit motllurat i llinda de tradició tardogòtica.
    El parament dels murs és fet de pedra lligada amb morter de calç, de pedra vista, amb pedres cantoneres.

Segons la tradició oral, aquesta casa era patrimoni de la rectoria de Castellterçol.