Mas Vilà
Veciana

Veïnat de Montfalcó

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Veciana (2007)
    Jordi Montlló Bolart

Masia de factura contemporània situada en una plana a l'alçada de la carretera BV-1001 en el PK 11. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia. Aquesta presenta lleugeres reminiscències noucentistes i acaba amb volta.
    A partir del cos principal, l'edifici s'ha anat ampliant per un dels laterals. Al costat de ponent, s'aixequen dues grans naus destinades a magatzem i pallissa.

La casa la va fer construir l'avi de l'actual propietari.

GENERALITAT DE CATALUNYA (1997) Inventari del patrimoni cultural immoble. Patrimoni Arquitectònic. Barcelona.
    GENERALITAT DE CATALUNYA (1997) Inventari del patrimoni arquitectònic de Catalunya: l'Anoia.. Barcelona, pàgs. 231-237.