Mas Rabassa II
Vilafranca del Penedès

A l'est del terme municipal
    1r trencall a l'esquerra de la C-15, després del pont de l'AP-7, prop de l'antic camí de Mas Rabasa

V-I aC
    Pla d'ordenació urbanística municipal de 2003
    Jordi Montlló Bolart

Jaciment documentat durant les tasques de prospecció dins l'estudi d'impacte sobre el Patrimoni Cultural del Pla Hidrològic Nacional, tram 1.
    S'han localitzat diversos fragments de ceràmica ibèrica. Aquest fet pot relacionar-se amb la presència del jaciment de la Vinya d'en Pau, d'aquesta mateixa cronologia. Les característiques de la intervenció realitzada no permeten precisar la seva extensió real.

Memòria de l'Estudi d'Impacte sobre el Patrimoni Cultural del PHN, 2002. Arxiu Servei d'Arqueologia.