Mas Noé
Arenys de Munt

Avinguda del Panagall, 85

XVI-XIX
    BCIL (Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003)
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular i tres cossos, consta de planta baixa, pis i golfes, amb la coberta de teules a dues vessants i el carener perpendicular a la façana. Hi trobem elements arquitectònics força interessants; arcades gòtiques del segle XV o XVI, com una porta amb arc conopial en el lateral esquerre i una altra a la part posterior. A finals del segle XIX o principis del segle XX hauria estat reformada, incorporant les reixes forjades d'algunes finestres, una escala interior i, possiblement, més tard s'afegiria el pòrtic frontal amb les arcades. També hi ha un pou amb l'estètica historicista de la reforma del XIX-XX.

També es coneix amb el nom de Mas Ferran de Pol perquè l'escriptor hi va viure entre els anys 49 i 60 del segle XX. També s'anomena "La caseta amagada".

Des de l'any 1997 és una escola Bressol privada concertada.