Can Gravat
Arenys de Munt

Carrer Lluís Companys, 37

Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular, consta de planta baixa i pis; coberta de teules a dues vessants i carener perpendicular a la façana. Un engrandiment posterior provocà l'enlairament de la coberta en dues terceres parts, deixant el cos esquerre més baix. Per aquest motiu la porta principal de la façana està desplaçada a l'esquerra de l'eix de simetria. A la planta pis hi ha tres finestres amb els muntants, els ampits i les llindes de pedra granítica ben treballada. Una de les finestres porta una data gravada de 1786. Hi ha un baixant de les aigües pluvials de ceràmica en el lateral esquerre.
    El pati es troba en dos nivells de cota, més elevat al costat de la C-61, la carretera de Sant Celoni.
    Davant hi ha dues moreres.