Mas Lloet de Dalt (Caves Mont Marçal)
Castellví de la Marca

A 300 m a l'est de la carretera BV 2171, gairebé en el límit sud-oest del municipi.
    Emplaçament
    A l'alçada del quilòmetre 15,5 de la carretera de Sant Marçal, BV 2171, surt un camí que porta a Mas

41.31521
    1.60019
    382835
    4574694
    08065 - 18
    Bo
    Actualment estan reformant les dependències dedicades a la cava. Respecten les línies arquitectòniques i utilitzen materials similars als originals, el qual està convertint el Mas en un conjunt interessant.
    INVENTARI DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC
    Ref. cad.: 000300CF87C044
    Tríade scp

Masia de planta basilical. Està composta de planta baixa, pis i golfes. La façana és d'estructura simètrica amb ulls de bou superiors, balcó d'un sol portal central i finestres a banda a banda. A la nau lateral de solell presenta una galeria d'arcades de mig punt. La masia es troba inclosa dins d'un baluard amb dos portals. És notable la utilització del maó vist per emmarcar les portes i les finestres com en la divisió de pisos i naus aconseguint un resultat força singular.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, Cal Margarit 447-3-1 (275-129). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: juliol 1995

Segons testimoni verbal dels actuals propietaris aquesta masia havia estat un convent.

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan: Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1986