Mas Lloet de Baix (Cal Teixó) / Caves Bolet
Castellví de la Marca

A 300 m a l'est de la carretera BV 2171, gairebé en el límit sud-oest del municipi.
    Emplaçament
    A l'alçada del quilòmetre 15,5 de la carretera de Sant Marçal, BV 2171, surt un camí que porta a Mas

41.31445
    1.60022
    382836
    4574610
    08065 - 19
    1911
    INVENTARI DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC
    Tríade scp

Edifici modernista compost de planta baixa i dos pisos amb façana de composició simètrica i coberta a dues aigües. El pis superior presenta una galeria d'arcs de mig punt sobre columnes fines ornamentades amb espirals, capitells de decoració vegetal i balustrades. L'edifici és coronat per una cornisa ondulant amb ornaments florals al centre i als costats. Els pisos es presenten separats per una cornisa contínua. Les obertures estan coronades per arcs rebaixats motllurats amb decoració d'elements florals i fulles d'acant estilitzades. Al pis noble les obertures central i dels extrems presenten sengles balcons amb interessants baranes de ferro forjat d'estil modernista.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, Cal Margarit 447-3-1 (275-129). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: juliol 1995

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan: Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1986