Mas dels Pins

Zona Quintmar
    Dins de l'antic parc aquàtic i a l'oest de l'urbanització Centre Llevantina

Historicista
    Regular
    L'edifici es troba en un estat òptim de conservació a nivell estructural, però el seu entorn està molt degradat.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït a quatre vents, amb una planta aproximadament rectangular, tres nivells d'alçada (pb + 1p + golfes) i coberta de teules a doble vessant. En els angles dels seus frontis s'ha emprat el parament de carreus rectangulars de pedra, de petites dimensions, col·locats en filades regulars, mentre que la resta de les façanes presenta arrebossat simple de color blanc.
    La major part dels elements arquitectònics són de pedra i en destaquen un conjunt de finestres ogivals, de clara inspiració gòtica i de diferents tamanys, ocasionalment conformades per llindes monolítiques de pedra amb la part superior recta, que sobresurten del plom dels murs.

Donades les característiques estructurals i arquitectòniques de l'edifici i el seu relatiu bon estat de conservació, sorprèn que aquesta construcció no hagi estat inclosa en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, ni tampoc es trobi referenciada en el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.