Marta
Santa Perpètua de Mogoda

Noemí Ramos Galacho
    Bé catalogat, Ajuntament Santa Perpètua Mogoda
    Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
    Goretti Vila i Fàbregas

L'escultura "Marta" es troba disposada damunt un suport mòbil, amb rodes situada al vestíbul d'entrada de la biblioteca. De fet es tracta d'una doble escultura formada per dues figures humanes. Aquesta escultura expressa per a l'artista les següents idees:
    No és solament dins d'una mateixa on les dones han de negociar situacions difícils i fins i tot impossibles, obligades a formar part d'aquest joc que és la humanitat. Les dones substitueixen la seva veritat, la seva ànima i la seva història pel seu coratge, deixades enrere per por, per a enfrontar-se al món amb la mirada alta i amb tota la seva transparència, receptora a qualsevol transacció o esquitxada. Aquesta és la Marta, la representació de la lluita per a anar endavant arrossegant un tresor de sentiments sense fi.
    Mides: 100 x 100 x 195 cm
    Material: formigó

No sembla feta de formigó.

Col·locada el 6 de març de 2003 a La Granja, espai cultural.

Postals. Santa Perpètua de Mogoda. Parc escultòric. Un passeig per conèixer les escultures del municipi. Edita: Servei de Cultura - Patronat Granja Soldevila - Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, 2003.