Llar Juvenil
Sant Julià de Vilatorta

Avinguda de Puig i Cunyer, 4.

Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, que consta de planta baixa, pis i golfes. La coberta és a dues vessants, amb teula plana, i el carener perpendicular a la façana.
    Els murs són de totxo lligat amb ciment, arrebossats i pintats de color terrós. Les finestres són rectangulars, emmarcades amb motllures, i tancades amb reixes de ferro forjat.
    El portal d'entrada és d'arc de mig punt, amb una motllura que segueix l'arc. Al pis superior hi ha una balconada feta de fusta, amb la coberta a una sola vessant, i a les golfes s'obre una finestra de forma circular.

Durant molts anys va ser una casa de colònies.

H. M. TALLER D'ARQUITECTURA I CONSTRUCCIÓ S. L (2010). Catàleg de béns d'interès històric arquitectònic i paisatgístic. POUM. Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Sant Julià de Vilatorta.