Les Palmeres
La Palma de Cervelló

Les Palmeres
    Sota el PK 5,2 de la carretera BV-2421

Varis propietaris
    Xavier Esteve Gràcia

Conjunt d'edificis dels que destaquen dos principal annexats entre si formant una planta en forma d'"L". l'edifici més antic i principal té la coberta a dues vessants, de teula àrab i el carener paral·lel al carrer, mentre que l'altre el té perpendicular. La tipologia arquitectònica és característica dels habitatges rurals de la zona. Consten de planta baixa i dos pisos. Destaquen les obertures, per la quantitat i sempre emmarcades en plaques de pedra gris i blocs de pedra de sauló amb llinda respectivament. En el primer cas es presenten algunes obertures realitzades en arcs rebaixats, com les portes principals. Algunes finestres resten tapiades. En una d'elles es presenten dues fornícules, una amb imatgeria religiosa moderna.

AAVV (2011) Revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de la Palma de Cervelló (POUM). Catàleg de béns protegits. Ajuntament de la Palma de Cervelló. p. 64-65.