Les Feixes Corbera de Llobregat

Carretera BV 2421, Km 7 400
Pels volts de la part alta del nucli urbà de la vila, banda oest

Tant a la casa com a l'espai que l'envolta li manquen manteniment.
Catàleg Municipal, 2005, núm. 34
Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Masia de planta rectangular de tipus abacial o basilical, amb cos central sobreelevat i coberta de dos aiguavessos amb ràfec. Obrada amb parets de pedra vermella amorterada, i ampits, llindes i brancals de pedra picada, igual que l'arc d'entrada, en punt rodó escarcer. Disposa de rellotge solar a la façana principal.

Al plànol del baró Manuel Antich i Mora (anterior al 1790) apareix el paratge denominat «les feixes del Castell». Tot i que no hi figura cap casa, sembla que l'edificació correspon a 1763.

GARCÍA NAVARRO, Helena (1998). L'Abans. Recull gràfic de Corbera de Llobregat. El Papiol: Efadós Editorial RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1987). Documents de la història de Corbera de Llobregat. Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1995). «Fitxa del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectònic i natural de Corbera de Llobregat». Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat.