Les dunes de les platges de Les Botigues

Àrea costanera des de la platja de les Botigues fins a Castelldefels

Sense data
    Bo
    El sòl està afectat durant la temporada de banyistes pel seu pas, tot i la habilitació de passeres de fusta temporals. A banda, cal destacar que la riera de Vallbona hi desemboca.
    Llei de Costes 29/07/1988. BOE 181 29/07/1988
    Departament de Medi Ambient i Habitatge. Av. Diagonal, 523-525. 08029-Barcelona.
    Laia Massansalvador Soler

Les dunes de les platges de Les Botigues són un espai sobre una plana quaternària on hi creix vegetació de litoral sorrenc per la seva condició salina i la manca d'aigua; així mateix té una fauna pròpia adaptada també a les condicions del terreny, normalment insectes, fauna entomològica i coleòpters. En moments de pluja, la zona es converteix en aiguamolls, on hi creixen joncs. La vegetació que hi creix subjecta les dunes al terreny.

AAVV. (2005). "La platja de Castelldefels". Comissió IV Premi Castelldefels àmbit sostenible: Castelldefels.