La Teuleria
El Brull

La Castanya
    Al pla de la Calma, 1,2 km al nord d'el Cafè.

Només en queden unes quantes runes.
    Marc Cucurella Pinilla

Runes d'aquesta antiga teuleria situada al pla de la Calma. Actualment només en queden unes quantes pedres que costen força de trobar degut a la densa vegetació de la zona. S'intueix un clot a terra, quadrat o potser rectangular, i en el seu interior s'hi veu un trosset de pany de paret que encara s'aguanta, d'encara no un metre d'alçada.

A part d'això només hi ha les pedres amuntegades a terra, carreus irregulars d'una pedra vermellosa.

Les teuleries eren centres terrissers on es coïen, en un forn, els materials del fang (argila) necessaris per a la construcció, bàsicament teules i rajoles.

Diversos Autors (2005). "La masia catalana. Evolució, arquitectura i restauració", Col. Arquitectura Tradicional. Brau Edicions.