La Roureda, casa del mecànic
Sant Pere de Vilamajor

Veïnat del Bruguer
    Per la pista que es pren, en direcció a migdia, aproximadament al PK 43,5 de la carretera BP-5107.

Catàleg de béns a protegir POUM 2011, E-58: element d'interès.
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, que consta de planta baixa, planta pis i golfes. La coberta és de teula àrab, a dues vessants i el carener perpendicular a la façana principal, que es troba orientada al nord.
    Hi ha una petita porta rectangular i una més gran d'arc rebaixat, de totxo.
    Les finestres són de disposició simètrica, rectangulars, amb motius decoratius de totxo i de rajols ceràmics.
    Les façanes són de fàbrica de maó, arrebossades i pintades de color rosa, decorades també amb sanefes de rajols ceràmics.

Aquest edifici de l'any 1920 és un exemple de l'arquitectura senyorial de principis del segle XX. La seva construcció es relaciona amb l'època de prosperitat del negoci d'embotellament d'aigua de cal Bord (La Roureda).