La Muntanyeta
Sant Pere de Ribes

-V / II
    Destruït.
    Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

En un camp de garrofers de la zona coneguda com la Muntanyeta s'hi va trobar material arqueològic en superfície. A la Carta Arqueològica hi consta el següent material: ceràmica àtica, campaniana A i B, àmfores púniques i romanes, ceràmica ibèrica, ceràmica a mà, ceràmica ibèrica pintada, ceràmica sigil·lata i un fragment de molí. En un indret proper, a l'altra banda del camí s'hi va localitzar una sitja plena de pedres que podria estar relacionada amb el jaciment. Durant la revisió de la Carta Arqueològica únicament es va trobar el que semblava ser una sitja parcialment seccionada i buidada.

Va ser descobert l'any 1979 per Magí Miret.