La Masia
L'Ametlla del Vallès

C/ Torregassa, 77

Salvador Valeri i Pupurull, arquitecte
    Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 66)
    Virgínia Cepero González

Edifici en alineació de vial, de planta rectangular, situat a l'extrem de migdia de la parcel·la original. L'edificicació principal consta de planta baixa, dos pisos i golfes, amb coberta de teula àrab a dues vessants, i la crestallera perpendicular a la façana principal.
    Els dos cossos laterals annexos, de només una planta, estan coberts amb un terrat.
    La façana principal és simètrica i s'estructura verticalment mitjançant cinc eixos que responen a les crugies interiors. Els brancals i llindes de les obertures, així com els arcs, estan revestits amb esgrafiats. Els arcs de mig punt del segon pis a més, s'emmarquen amb peces vidriades de color verd. A la part superior de la façana es situa el respirador de les golfes, emmarcat amb un esgrafiat i tancat amb una reixa.
    La tanca que delimita el pati davanter és una extensió del basament de paredat.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.