La Casa de Dalt
El Brull

El Raval, uns 25 m a l'est de can Rabasseda.

XVI-XIX
    Està derruïda en part i envaïda per la vegetació.
    Marc Cucurella Pinilla

És una casa de planta rectangular, gairebé quadrada, feta de carreus irregulars de pedra i que consta de planta baixa i primer pis. La teulada és de doble vessant, de teula, tot i que en algunes parts hi ha fibrociment. La façana principal s'orienta al sud-oest i hi trobem la porta a la planta baixa i dues finestres al primer pis. La porta està feta amb els mateixos carreus i té una llinda de pedra. Les finestres són fetes també de carreus i amb llinda de pedra exceptuant-ne alguna de la façana oest on s'han utilitzat maons. La cantonada nord té forma rodona. En aquesta façana nord hi ha un pati envaït per la vegetació i la meitat de la façana est està derruïda.

La Casa de Dalt és una masia situada al Raval, a l'est de can Rabasseda, en una zona amb molt de desnivell. Actualment es troba en runes.

Aquesta masia va deixar de tenir una importància per la producció de la zona i això provocà un abandonament progressiu fins a arribar a un estat de deixadesa i posterior enrunament.