La Casa Blanca
Pujalt

Per la carretera N141-a

Es troba en estat ruïnós.
    BPU. Catàleg de Masies i Cases Rurals en Sòl No Urbanitzable. 2013.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Masia del segle XX construïda enmig d'un camp de conreu. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Es troba en estat ruïnós, havent perdut la coberta i l'estructura interior. Constava de planta baixa, pis i golfes i tenia la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedia per un portal d'arc escarser arrebossat, i presenta tres finestres d'arc pla arrebossat al pis. A les golfes té una petita obertura romboïdal. La resta de façanes presenten poques obertures, totes de petites dimensions. El parament dels murs és la pedra, que es troba revestida amb morter. La casa queda frontalment tancada per un baluard, que es prolonga per la part posterior formant sengles patis. Tots dos estan coberts de vegetació i en el posterior hi ha un petit cobert en ruïnes.

També es coneix com la Casilla.

Va perdre la coberta per l'efecte d'un llamp.