Jugant amb onades de la ment
Sant Pere de Vilamajor

Camps de La Rectoria. Nucli urbà de Sant Pere de Vilamajor.

Tom Grimsey
    Fundació Centre d'Art La Rectoria

Escultura de ferro, realitzada per l'artista britànic Tom Grimsey, l'any 1997.
    Segons el perit artístic J. Sala Vila (vegeu bibliografia), que és qui va proposar el títol de "Jugant amb les onades de la ment", és un valuós treball en el que les corbes insinuen variades expressions, fins i tot, oníriques, i la natura apareix com el gran Mestre.
    Les seves mides són: 1,27 m alçada, 1,24 m amplada i 0,79 m llargada.

Tom Grimsey ( Anglaterra, 1960-2014):
    Escultor de gran reconeixement internacional, format a la Wimbledon College of Arts i a la Central Saint Martins, University of the Arts London.
    Va treballar amb arquitectes, enginyers i urbanistes per integrar projectes d'art a gran escala, en el teixit de regeneració urbana.
    Estava particularment interessat en les escultures mal·leables polimòrfiques, i l'any 2006 va rebre una beca FRSF, específicament per explorar el potencial dels líquids i gels magnètics, influenciats per camps electromagnètics externs, en el control dels moviments expressius en objectes escultòrics.
    L'any 2007 Grimsey va exposar la seva obra al Museu Telegraph en Porthcurno, escultures inspirades en l'espectre electromagnètic.
    Això el va portar al seu treball pioner en la fabricació de la nanociència accessible, en col·laboració amb científics de Cambridge, Glasgow, Liverpool, Manchester, Nottingham i Sheffield.
    La seva obra s'ha exposat al Museu de Ciència i Indústria (MOSI) a Manchester (2011) i el Centre Magna Sheffield (2012).

SALA VILA, J. (2011). "Certificació pericial de les escultures de la Rectoria". Estatuts de Fundació La Rectoria de Vilamajor.