Jaciment PK 7125 de la C-244
Mediona

Vinya de Cal Regata.
    A l'oest del nucli de Canaletes (Cabrera d'Anoia, Anoia)

Regular
    L'establiment de l'estat de conservació d'un jaciment conegut només en base a la troballa de materials en superfície és problemàtic. Indica que la remoció del terreny o l'erosió ha afectat els nivells arqueològics, però encara se'n poden conservar d'intactes.
    Fitxa PAP096 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment descobert l’any 1997 en motiu de les prospeccions arqueològiques preventives associades a les obres de la variant de la C-244 de Capellades-St. Pere de Riudebitlles. Ala presència d’unes lloses en un talús va motivar una intervenció arqueològica d’urgència, el resultat de la qual va ser la descoberta d'un tram de paret seca (possiblement els fonaments d’un mur) i un retall excavat al sòl de 140 centímetres de diàmetre màxim i una profunditat conservada de 110 centímetres.

Cap dels dos elements no va poder ser datat de forma concloent.