Imatge de Santa Magdalena del Soler
Calonge de Segarra

Es troba en una masia del municipi

Restaurada l'any 1994, intervenint en la pintura, la peanya i el braç.
    Bisbat de Vic. C/ Santa Maria, 1 - 08500 VIC
    Jordi Seró i Ferrer. [IN] SITU SCP

Talla exempta de Santa Magdalena, possiblement destinada a un altar, car no té l'esquena treballada, tot i que no és buida. La santa resta dempeus sobre una peanya bombada, circular. Porta un vestit vermell amb ribets daurats, cobert amb un mantell daurat-vermellós amb policromia de flors en una franja inferior. El seu rostre té un cert to de súplica; porta els cabells llargs, de color Marró. La mà dreta al pit, tot sostenint el mantell; la mà esquerra sosté un recipient daurat, amb peu, copa i tapa, sisavat, semblant a un copó, amb una grossa esfera damunt la tapa.

Mides(cm) alçada: 79,00 Amplada: 40,00 Gruix: 22,00

Estava ubicada a la capella de Santa Magdalena de la Vall, al nucli del Soler. Aquesta capella actualment es troba en ruïnes.