Hotel Capri

Av. Sofia, 13

XX-XXI
    El Pla Especial considera que aquest edifici es pot enderrocar.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici aïllat estructurat en alçat en planta baixa i un pis, de planta rectangular i amb un llenguatge formal indefinit. Cobert amb teules formant quatre vessants, amb un cos lateral de només planta baixa (situat a la part més meridional i afrontat al carrer de Nostra Senyora del Vinyet) i terrat pla que s'utilitza de terrassa de la primera planta, amb una barana de ferro de disseny simple. Comparteix un porxo d'accés des de l'avinguda Sofia amb l'edifici veí situat a la part més septentrional de la finca. Dit porxo es composa d'una estructura de bigues de fusta que conformen una coberta de teules a quatre vessants suportada per dues columnes situades a tocar el carrer, i pels murs laterals de les dues finques esmentades.
    Totes les obertures són senzilles amb brancals, llindes i ampits (a les finestres) rectes, sense cap tipus de decoració remarcable. Les cobertes disposen d'uns ràfecs de força volada, decorats amb mènsules en forma de caps de biga. El revestiment de les façanes és senzill, fet a base d'un arrebossat simple i pintat de color blanc.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció III. La finca està catalogada com una construcció de tipus C.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)