Hostal Montserrat
Montseny

Camí de l'Hostal
    Per un camí que surt des del passeig de la Font

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Hostal construït a mitjans del segle XX. Està format per tres volums, dels quals el central és de major alçada, de planta baixa i tres pisos. La coberta és a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Totes les obertures són d'arc pla arrebossat i es disposen per la façana formant eixos. A nivell del primer pis hi ha una majòlica amb la imatge de la Mare de Déu de Montserrat. El tractament exterior dels murs és arrebossat.

Va ser construït a mitjans del segle XX. Des d'aleshores ha estat ampliat i reformat, i segueix funcionant com a hostal.