Els Vernets
Montseny

Camí dels Vernets
    Entre el Km. 21 i 22 de la ctra BV-5301 surt el camí que hi porta

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Els Vernets és una masia del segle XIX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures d'arc pla ceràmic, excepte dos portals que són d'arc escarser de pedra de factura moderna. El tractament exterior dels murs es conserva amb arrebossat de morter de calç. Al costat del camí que porta a la casa hi ha la bassa antiga.