Homenatge a la Vellesa
Granollers

Realisme
    Joaquim Camps Giralt (escultor)
    Ajuntament de Granollers
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo
    Jordi Piñero Subirana

Conjunt escultòric en ferro que té per títol "Homenatge a la vellesa". És format per cinc figures humanes, en metall, que representen dos avis i dues àvies asseguts en un banc i una nena petita asseguda al terra, al davant de les altres figures. L'estil es figuratiu, i es troba integrat dins el mobiliari urbà de la plaça. El vestit de les figures és el convencional del darrer quart del segle XX i la composició representa una escena costumista d'aquesta època.

L'escultura està dedicada a Esteve Roca Umbert (gerent de la fàbrica tèxtil Roca Umbert, des de 1942 a 1955). Al terra té una placa amb la inscripció: "La joventut / no és un temps de la vida / és un estat de l’esperit."

Aquesta escultura és obra de Joaquim Camps i Giralt, feta l'any 1996, en homenatge a la vellesa, com el seu títol deixa clar. Està dedicada a Esteve Roca Umbert (gerent de la fàbrica tèxtil Roca Umbert, des de 1942 a 1955).